Zabava za vse 6 May 2019

Surfest – deskanje na kopnem

Ste že slišali za Surfset? To je vadba, pri kateri se počutite, kot bi deskali na valovih, čeprav to počnete na kopnem. In hkrati učvrstite mišice celega telesa.

Nič hudega, če še nikoli niste deskali na vodi – vadba Surfset je namenjena vsem, tako začetnikom in občasnim rekreativcem kot tudi najzahtevnejšim športnikom. Ob vajah na deski boste nenehno ohranjali ravnotežje in aktivirali celotno telo, zato vadba sodi med visoko intenzivne in vam lahko pomaga hitreje izgubiti kakšen odvečen kilogram.

Profesionalni igralec hokeja s Surfsetom ohranjal telesno pripravljenost 

Ideja o Surfsetu se je porodila mlademu Američanu, Micku Hartwicku, ki je kot profesionalni igralec hokeja vsako leto komaj čakal, da se po končani sezoni ustali na kalifornijskih plažah in zajaha valove. Kmalu je ugotovil, da z nobeno drugo vadbo ne more ohranjati tako dobre telesne pripravljenosti, zato si je zamislil, da bi si postavil surf tudi na kopnem in z imitiacijo gibanja na valovih poskrbel za trening, kakršnega je potreboval.

 

Surfset fitness tudi v Sloveniji 

Od lanske jeseni se lahko o prednostih vadbe Surfset fitness prepričate v Ljubljani, in sicer v Plesnem mestu v Šiški. Toda pozor, vadba je zelo zasvojljiva! 

Naj vas misel na to, kako boste ohranjali ravnotežje na deski, nikar ne odvrne. Kot zagotavlja prva Surfset fitness inštruktorica v Sloveniju, Suzana Pilič, z nekaj vaje vsakomur že kmalu uspe stabilno stati na deski. Seveda pa se z izvjanjem najrazličnejših vaj dodatno zaplete, vendar je prav v tem čar in prednost te vadbe - ko boste vadili na deski, boste hkrati aktivirali in okrepili mišice trupa, rok, nog in zadnjice. 

Ko opravite trening na Surfset deski, lahko to zabeležite tudi v svojem športnem dnevniku Sportoora. Izberite aktivnost Surfset Fitness v kategoriji Fitnes in vodene vadbe.

Since Sportoora started, we have been active

3808 h 49 min

in 186 different activities.

We have not been active this month yet.

We will let you know the best activity when first user does something this month.

This is a premium feature

Become a premium provider today to unlock all features!

BECOME PREMIUM PROVIDER!
Only 19.99 €/month

Premium features:

  • Longer main description
  • Photogralleries
  • Video content
  • Longer description of activities
  • Location description
  • Page statistics
x
Login Sign up for free